Dystrybutory do wody dla gastronomii w Warszawie stylowe i proklienckie

Moja koleżanka kilka tygodni temu ruszyła ze swoim nowym biznesem. Zawsze ciągnęło ją do gotowania i swojej firmy. Założyła niewielką kawiarnię, gdzie osobiście piekła ciasta. Musiała przyznać, że interes szedł naprawdę świetnie, bo bywały dni, kiedy ostatnich klientów musiała przepraszać za braki w menu.

Dystrybutory do wody dla gastronomii w Warszawie sprawdzą się w kawiarni

dystrybutory do wody dla gastronomii w WarszawieLokal mieści się w Warszawie w jednej z niewielkich uliczek centrum. Nastawiony jest na młodych ludzi oraz mamy z dziećmi. Koleżanka specjalnie ku temu przystosowała wnętrze. Po trzech tygodniach od otwarcia zauważyła pewną potrzebę wśród klientów – bardzo często prosili o szklankę lub dzbanek wody, których nie było w menu. Do ciast proponowano tam wyłącznie kawę i herbatę. Początkowo koleżanka chciała po prostu dołączyć wodę do menu, jednak zdecydowała się na rozwiązanie proklienckie. Wyszukała dystrybutory do wody dla gastronomii w Warszawie. Wybrała pięknie prezentujące się czerwone urządzenie z ciemnobrązowymi kubeczkami, które ustawiła w centralnym miejscu przy lodówce z ciastami. Chciała w ten sposób zadbać o swoich klientów i zachęcić do częstszego bywania u niej. Rzeczywiście dystrybutor miał niebywałe powodzenie. Nie był to wielki koszt, a zaoszczędziło to wielu bieganin kelnerki do kuchni po szklankę wody a to dla malucha, a to dla spragnionego biegacza, który wpadł do kawiarni w nagrodę za ciężki trening. Woda z dystrybutora była jedną z wyższej jakości. Można było w niej nawet wyczuć duże nasycenie minerałami. Ponadto posiadała odpowiednie atesty, aby podawać ją małym dzieciom. 

Dystrybutor w kawiarni może wydać się dość specyficznym rozwiązaniem, jednak jest to wyjście zarazem wygodne dla kelnerów, jak i przyjazne dla klienta. Dodatkowo może zdobić wnętrze i… przyciągać w okolice ciast…